interview over de Sleutel

Hi,

Voor wie wil interview van 5 jaar geleden over de Sleutel In stukken te beluisteren.

En ja ik ga dat boek nu heruitgeven omdat mijn uitgever failliet was. Nu in compacte vorm heb er heel stuk uitgehaald en opnieuw bewerkt. Maar een van de voorwaarden is dat ik 40 mensen bereidt vindt om soort promotiemail te krijgen. Daar kun jij bij helpen. Als je een van die 40 wil zijn stuur me n mailtje dan krijg je standaardmailtje dat je dan alleen maar hoeft te bevestigen. Hoe, staat in dat mailtje. Mijn mailadres is reborn@planet.nl

Hier kun je je dus ook opgeven voor die lijst. Gewoon bovenin dit blog klikken op waar inschrijven staat. Dus niet onder deze tekst maar bovenin het blog.

Alvast hartelijk dank voor je steun. En als het voelt spread the word. Dit bericht mag zich ook overal verspreiden. In dit interview wordt ook goed voelbaar zichtbaar wat ik met dit boek wil en de achtergrond vh boek van wie ik ben.

Hieronder dus dat interview. Gewoon op de linkjes klikken, geheel gratis.


deel 4

lieve jij,

Zo ik ga rustig verder met stukken uit het radiointerview.
In dit deel een oproep om op te staan voor de Sleutel, jezelf uitspreken. Wat mij betreft heel urgent, vooral sinds er gister een nieuwe president is in Amerika, Trump. Volgens mij is het speelkwartier voorbij.
Verder een citaat uit het boek over Waarheid, en over Weten in het hart. Over wat er in de wereld gebeurt bv Trump. Dit gebeurt omdat er geen openheid is voor het Weten in het hart. Nogmaals een oproep om samen op te staan. Dat wat duister is toelaten. Wat duister is wil in het Licht opgaan.
Dit stuk duurt ruim 15 minuten.
Hieronder de link:


Voor wie wil de vorige delen hieronder:

lieve warme groet Kagib

lieve jij,

Ja, 2017 is alweer ruim begonnen maar eind 2016 heb ik nog een interview gedaan op de lokale radio, radio Roermond. Dit was opgenomen maar even blijven liggen.
Nu dan alsnog een selectie uit dit interview deze uitwisseling verspreid over twee uur op 18-12-2016. Het programma heette dus ZinspiratieKfe. Met dank aan de interviewster Danny Danker die dit mogelijk heeft gemaakt.
In dit eerste deel een algemene introductie op de Sleutel. Kort facetten eruit belicht. Dat het ook gaat voor mij om integratie. Dit stuk duurt bijna 12 minuten.

Hieronder de link:


deel 2

In dit tweede deel geef ik een inleiding op de Sleutel uit het boek. Verder geef ik nog beetje een overzicht op mijn levenspad. Dit stuk duurt bijna 10 minuten.

Hieronder de link:


deel 3

Dit deel gaat over gurus en verleidingen. Deel ook nog over mijn eigen beleving hierin. Ook over wat echt Liefde is. Dit stuk duurt ruim 7 minuten.

Hieronder de link:


lieve warme groet Kagib

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Fijn
Anita vleerbos, op 21-01-22
Ja, Anita was fijn dit interview terug te vinden. Ik heb hier alle ruimte gekregen om over de Sleutel te praten in alle facetten. :)

interview over de Sleutel

GODDELIJKE VONK

VERANTWOORDELIJK

NIET DOEN

NIET VAN DEZE WERELD

FUNDAMENT